Projecte d'Innovació Educativa

 

Tenint en compte els bons resultats de l'experiència del Projecte "Marató CRA Palància-Espadà, des del centre vam decidir presentar la nostra proposta com a Projecte d'Innovació Educativa per al curs 2020-2021.

Hem sigut un dels centres seleccionats i enguany, amb els ajudes rebudes per al desenvolupament del projecte, hem comprat guants reutilitzables per tal d'augmentar la seguretat de tots i totes els participants.

Enguany, hem augmentat els nostres objectius i la nostra proposta educativa  se centra en 5 aspectes:

1.  REDUIR la quantitat de RESIDUS que hi ha al nostre entorn pròxim.
2.  APRENDRE, de manera pràctica i vivencial, la SEPARACIÓ  dels diversos RESIDUS domèstics.
3.  GAUDIR d'activitats a la NATURA de manera setmanal.
4.  AUGMENTAR el temps de COMPROMÍS MOTOR de l'alumnat.
5.  REDUIR el número d’ALUMNAT present en la zona del PATI durant les sessions programades per tal de reduir la possibilitat de contagi de la Covid-19.

A partir d'aquest treball, l'alumnat està cada vegada més sensibilitzat de la necessitat de cuidar del nostre planeta. L'alumnat és conscient de que les places i els carrers de les nostres localitats estan nets i no necessiten la nostra acció i són ells i elles les que proposen llocs dels afores dels pobles per tal de desenvolupar aquest projecte.

El treball de marató és obligatori en les sessions d'Educació Fïsica i els patis però no és obligatori el fet d'arreplegar residus de terra.

El grau d'implicació i de il·lusió del nostre alumnat ens fa imaginar un futur més verd i millor.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario